image/svg+xml

Rólunk

0/24-ben őrzött, biztonságos raktárainkban elhelyezzük ügyfeleink dokumentumait, termékeit, készleteit és teljeskörű adminisztrációval biztosítjuk a gyors hozzáférést, ellenőrzés, készletértékelést és szükség szerint akár teljes szállítási és számlázási szolgáltatást. Mindezt kézi és gépi rakodással, gépjárműparkkal és MPL külső szolgáltató országos kiszállításával karöltve

A munka dandárját kollégáink végzik. 
Számunkra a rendszeres oktatás és minőségi felszerelés, támogatás az elsődleges, így számukra a megbecsülés, gyors és pontos munkavégzésük erkölcsi és anyagi elismerése elsődleges. 
Közös érdekünk az elégedett Ügyfél és az 5 csillagos szolgáltatási színvonal.

"A hangyák szorgalmával és rendezettségével olyan szolgáltatáscsomagot adunk át megrendelőinknek, melyben a szállítás, tárolás, kikeresés és továbbítás mellett a vagyonbiztonság és adatvédelem is kiemelt szerepet játszik."


PETŐ VALÉRIA
Elnök
 
Az Erdei Hangya Szolgáltató Szociális Szövetkezet az ERDEI HANGYA LOGISZTIKAI KÖZPONT létrehozására 21,49 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Széchenyi 2020 program keretében.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2019-00277.

A projekt tartalma: Szervezetünk specifikus célja egy működő raktár kialakítása, irat tárolással és raklap alapú tárolással és az ezt érintő logisztikai működés folyamatos piaci értékesítés elérése, ezzel raktározási és logisztikai munkakörben 3 fő minősített álláskereső foglalkoztatását biztosítani hosszútávon. Versenyképességünk alapja az ár-érték arány megfelelő kombinációja és az, hogy versenytársakkal ellentétben mi kis mennyiségű, dobozszintű tárolást is vállalunk. Fontos versenyképességi faktor szervezetünk számára a szervezet vezetőinek kapcsolatrendszere és iparágbeli tapasztalata, amely több nagyobb megrendelést biztosít szervezetünk részére. Az általunk kialakítani kívánt polcrendszer kiosztása 10050 mm széles 2100mm magas illetve 600mm mély. Ezen elemek 4 polcsort foglalnak magukban. Csavarmentesen egymásba illeszthetők az elemek. Ezen összeszerelt elemből 6 db-ot tervezünk vásárolni. Egy tároló egységet 50*60cm-ben definiáltunk, azaz fél polc jelent 1 egységet mely elegendő 14 db szabvány A/4-es méretű iratrendező mappa tárolására. Munkánk során, az udvaron történő tárolásnál illetve nagyobb gépjárműről való rakodás esetén szükségünk van egy minimum 1,5t maximum 2t-s LPG-gázüzemű robbanómotoros vezetőüléses targoncára. Pályázatunk tartalmaz még marketing és hirdetési költségeket piacra jutásunk erősítése érdekében. Cégünk telephelye Debrecenben van.
A támogatás mértéke: 96,25%

A projekt 2021.02.01.-el zárult le.


Köszönjük a MAGYAR ÁLLAM és az EURÓPAI UNIÓ támogatását!

Ha a böngésző nem támogatja a PDF megjelenítést, akkor innen letölthető a támogatási dokumentáció: SZÉCHENYI 2020 KEDVEZMÉNYEZETTI ADATOK

Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe